Κλάδοι επιχειρήσεων

Μία ηλεκτρονική πλατφόρμα που δίνει λύσεις σε κάθε κλάδο επιχείρησης

Hotel Booking

Ξενοδoχεία - Διαμερίσματα - Studios

Παρουσίασε και διαχειρίσου γρήγορα και απλά τις κρατήσεις των καταλυμάτων. Οι πελάτες βλέπουν τα διαθέσιμα δωμάτια και κάνουν την κράτηση online χωρίς χρονοβόρα επικοινωνία!

Car & Bike Rentals

Αυτοκίνητα - Μοτοσικλέτες

Τα οχήματα που διαθέτεις προς ενοικίαση, παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο - καθώς οι πελάτες κάνουν την κράτησή τους online για τον τύπο του οχήματος και τις ημερομηνίες που επιθυμούν!

Boat & Airplane Rentals

Σκάφη - Αεροσκάφη

Μέσα από μια εντυπωσιακή παρουσίαση που αρμόζει στις υπηρεσίες που προσφέρεις, οι πελάτες επιλέγουν το σκάφος ή το αεροπλάνο που επιθυμούν, θέτουν τη διαδρομή καθώς και όποια άλλη υπηρεσία προσφέρεις, κάνουν κλικ στην κράτηση - και το ταξίδι ξεκινά!

Doctors Appointments

Για κάθε κλάδο ιατρικής

- Πόσο εύκολο θα ήταν οι ασθενείς να βλέπουν τα διαθέσιμα ραντεβού και να κλείνουν την επίσκεψή τους online;
- Πόσο χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία θα γλίτωνες τόσο εσύ όσο και οι πελάτες σου;
Η απάντηση είναι προφανής.

Chauffeur Booking System

VIP μεταφορές, radio taxi κ.α.

Οι υπηρεσίες μεταφοράς από μια περιοχή σε μία άλλη, παρουσιάζονται πρωτοποριακά - ενώ ταυτόχρονα ο πελάτης παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για την καλύτερη εξυπηρέτησή του.

Home & Car Cleaning

Καθαρισμός Οχημάτων - Οικιών

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού που παρέχεις, παρουσιάζονται αναλυτικά στον πελάτη - ο οποίος κλείνει εύκολα και γρήγορα την επίσκεψή σου στο χώρο του.

Spa Reservation

Spa & Κέντρα Αισθητικής

Άσε τους πελάτες να αφαιθούν στα χέρια σου - μέσα από μία πλατφόρμα κρατήσεων που ενημερώνει live για τα διαθέσιμα ραντεβού και τις υπηρεσίες που παρέχεις.

Hair Salon & Barber Shops Reservation

Κομμωτήρια & Barbershops

Οι Hair Specialists του κομμωτηρίου έχουν το δικό τους calendar με όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις προς τους πελάτες πριν το ραντεβού τους, για να μειωθούν οι... αργοπορημένοι/ες!

Ας συζητήσουμε μαζί τις δικές σου ανάγκες